gratar pe gaz
Gradina

Prietenul gurmand din gradina ta

Dacă vă place să gătiți pe gaz acasă, cumpărarea celui mai bun grătar pe gaz ar fi o alegere atractivă. Este una dintre cele mai populare moduri de a găti festinuri în aer liber sau distracție in gradină datorită caracteristicilor precum arzătoarele laterale, aprinderea electronică și cadranele ușor de rotit. Nu este surprinzător faptul că acestea se vând în această perioadă a anului și se epuizează rapid, așa cum se întâmplă.

Grătarele vin în toate formele și dimensiunile, de la gătite portabile și afumătoare cu cărbune până la grătare pe gaz cu șase arzătoare. Ghidul nostru expert vă va ajuta să alegeți grătarul perfect care se potrivește nevoilor, preferințelor și bugetului dumneavoastră. Pentru a alege cel mai bun grătar pentru tine, merită să acorzi timp să te gândești la ce vei găti, unde, cât de des și pentru cine. În acest fel, puteți alege unul care are dimensiunea potrivită și are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a se potrivi stilului dvs. de gătit și de divertisment.

Am analizat grătarele pe gaz de la mărci precum Weber, Char-Broil și Campingaz pentru a vă aduce cele mai bune 12 grătare pe gaz, împreună cu avantajele și dezavantajele lor. Indiferent dacă doriți ceva suficient de mare pentru petreceri în familie sau un grătar portabil pe gaz care poate fi luat în excursii și excursii în camping, cumpărarea celui mai bun grătar pe gaz vă va permite să profitați la maximum de aer liber.

gratar gaz

Ce gratare pe gaz gasim in piata

Vă puteți aștepta să cheltuiți minimum 1500 RON pe un grătar pe gaz, așa că doriți să fiți sigur că îl alegeți pe cel potrivit. Continuați să defilați pentru a vedea grătarele noastre pe gaz preferate (până acum) pentru 2022. Preferiți să vedeți mai multe opțiuni? Nu vă faceți griji: mergeți la cel mai bun ghid al nostru pentru grătar, unde puteți vedea câteva opțiuni pe gaz, precum și grătare pe lemne și pe cărbune.

Grătarul este piesa centrală a curții tale, în același mod în care aragazul îți ancorează bucătăria. Pentru mulți americani, este sinonim cu vara și viața în aer liber în general.

Când mergi să cumperi un grătar, va trebui să alegi între gaz, cărbune și un nou venit pe piață, grătare cu peleți. Consumer Reports nu are niciun interes în dezbaterea veche cu privire la cea mai bună formă de combustibil pentru grătar, iar experții noștri de testare găsesc beneficii pentru toate trei.

Gazul este mai convenabil deoarece trebuie doar să aprinzi arzătoarele pentru a porni grătarul. Cărbunele, fie că ai un grătar obișnuit cu cărbune sau un grătar kamado mai specializat, îți oferă un grad mai mare de control – tu determini cantitatea de căldură în funcție de mărimea focului pe care îl construiești. Grătarele cu peleți, care folosesc peleți din lemn, sunt concepute pentru a oferi gustul gătitului cu lemne, împreună cu o precizie de neegalat. Sunt echipate cu termostate digitale care vă permit să setați o temperatură precisă de gătit. Datorită acestor diferențe, testăm fiecare tip diferit.

Mai multe informatii despre gratar pe gaz gasiti in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *