masina de spalat vase
Electrocasnice

Masina de spalat vase mi-a salvat viata

Consider ca am descoperit destul de tarziu avantajele detinerii unei minunatii de masina de spalat vase Beko pentru 14 seturi. Daca as fi stiut cat de mult timp salveaza de la activitatea zilnica de spalare a vaselor, as fi cumprat una inca de acum 15 ani.

A fost o mare revelatie pentru mine aparitia in bucatarie a unei astfel de minunatii automate. Practic am castigat in fiecare zi cel putin 45 de minute in care fac tot ce imi doresc. Altceva decat sa stau sa iau fiecare farfurie, sa o curat frumos cu buretele imbibat in detergent de vase si apoi sa clatesc pentru cateva zeci de secunde, pana scartaie. Practic, pierdeam cel putin 20 de ore pe luna doar pentru spalatul vaselor.

Simplificarea vietii cu o masina de spalat vase

Si pentru ca exista tabletele all in one de la Finish, dar si de la alti producatori din industrie, nu trebuie sa iti bati capul cu intretinerea masinii de spalat vase. Asezi farfuriile, tacamurile si paharele pe gratarele masinii, pui o tableta in locasul special conceput si apesi pe un buton. Te intorci dupa 45 minute si totul este curat si straluceste. Tot ce trebuie sa faci este sa le asezi frumos la locul lor.

Trebuie sa iti faci totusi un obicei in a clati vasele pe masura ce le asezi in chiuveta, in asteptarea unui ciclu nou de spalat vase. Daca apuca sa se intareasca mancarea pe ele, vor exista 2 consecinte. Masina de spalat vase nu va reusi sa spele vasele perfect si cel mai suparator va fi ca resturile de mancare se vor depune pe filtrele si elementele de scurgere si vor genera un miros neplacut in timp.

Gasiti aici mai multe informatii despre masini de spalat vase.

Sa nu uitam si de partea economica. Consumam mult mai multa apa cand spalam fiecare farfurie pe rand si apoi le clateam bucata cu bucata. Acum jeturile puternice din interior spala toata vesela in acelasi timp, ceea ce inseamna ca nu exista apa irosita. Iar bucataria arata foarte modern cu aspectul acesta high tech de la Beko cu display led.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *