corset postura spate
Ingrijire personala

La ce ajuta un corset pentru spate

Medicii de reabilitare și medicii ortopedici recomandă cu căldură un corector de spate medical pentru afecțiuni ale coloanei vertebrale! Este potrivit pentru toate vârstele și este confecționat din material textil sau neopren confortabil și respirabil, cu protecții din țesătură la subsuori pentru un plus de confort. În plus, designul său permite să fie purtat pe sub sau deasupra hainelor și este reglabil cu curele de la 28 cm la 56 cm, potrivindu-se persoanelor cu toate tipurile de corp.

corset corector postura

Corset pentru un spate drept, fara dureri lombare

O orteză pentru spate este un dispozitiv care se poartă pentru a susține spatele și a ajuta la corectarea posturii. Sunt disponibile multe tipuri diferite de orteze pentru spate, iar acestea sunt adesea prescrise de către medicii ortopezi pentru a trata diverse afecțiuni. Ortezele pentru spate pot fi folosite pentru a trata afecțiuni precum fracturile claviculei, tensiunea din zona toracică și afecțiunile cronice ale spatelui.

Există multe tipuri diferite de orteze pentru spate disponibile și sunt adesea folosite pentru a trata diverse afecțiuni, cum ar fi scolioza, cifoza, lordoza și alte afecțiuni ale coloanei vertebrale. Bretelele pentru spate pot fi, de asemenea, utilizate pentru a susține spatele în timpul sarcinii sau după o intervenție chirurgicală.

Corsetul corector de spate este un dispozitiv important în prevenirea și corectarea posturii. Este, de asemenea, utilizat în gestionarea fracturilor claviculei, a tensiunilor din zona toracică și a afecțiunilor cronice ale spatelui. Corsetul corector de spate este prescris, de obicei, de un medic ortoped.

Corsetul corector de spate este un dispozitiv ortopedic care este folosit pentru a corecta postura și a susține coloana vertebrală. De asemenea, este folosit pentru a tensiona zona toracică și pentru a ameliora durerile de spate. Corsetul corector de spate poate fi purtat sub haine sau peste acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *