cana filtranta
Bucatarie

Alegerea unei cani filtrante pentru apa de la robinet

Este destul de comun să auzi pe cineva spunând că nu suportă gustul apei de la robinet. Nu toată apa de la robinet este la fel, iar unele au un gust mai bun decât altele. Mai important, o parte din apă de la robinet mai conține urme de contaminanți pe care probabil ai prefera să nu le consumi. Unele dintre ele pot avea chiar consecințe neplăcute dacă sunt ingerate în cantități prea mari. Desigur, filtrarea apei poate fi destul de costisitoare, motiv pentru care mulți oameni optează pentru sisteme mai mici, mai rentabile.

Două dintre cele mai populare tipuri de sisteme de filtrare a apei la prețuri accesibile sunt cănile filtrante pentru apă și filtrele de la robinet. Deși ambele oferă apă potabilă pură și sigură, fără substanțe nedorite, fiecare are avantajele și dezavantajele lor. Să le comparăm și să ne dăm seama care dintre ele este cel mai potrivit pentru ce situație.

Foloseste o cana filtranta in loc sa cari baxuri cu apa plata

Dacă vrei apă rece, cel mai bun pariu este să pui apă într-un ulcior și să o păstrezi la frigider. Un ulcior cu filtrare merge și mai departe prin purificarea apei pe care o puneți în el. Unul dintre avantajele unui ulcior cu filtru de apă este că, deoarece se potrivește în frigider, apa ta de băut este întotdeauna rece și răcoritoare. În schimb, ulciorul are o capacitate limitată și poate reține doar câteva căni de apă odată. Cu toate acestea, unele ulcioare sunt concepute pentru a rămâne în frigider și au o duză cu buton. Aceste ulcioare pot conține uneori până la 23 de căni de apă filtrată pentru a furniza cât de multă apă potabilă aveți nevoie. Acestea fiind spuse, sunt puțin mai greu de umplut, așa că probabil veți folosi fiecare ulcior plin până când este gol. Cu o cană filtranta cu mâner și gura de scurgere, puteți umple cu ușurință apa după fiecare utilizare, astfel încât să aveți întotdeauna capacitatea maximă pregătită. Maximul pe care îl poți ține este în jur de 6-10 căni, așa că vei fi întotdeauna limitat.

Filtrele de robinet rezolvă problema de capacitate limitată cu care se confruntă cănile filtrante. Aceste filtre se înșurubează direct pe robinetul chiuvetei. Când apăsați un comutator, fluxul de apă este deviat pentru a trece prin filtru pentru a produce apă curată, filtrată. Deoarece este atașat la chiuvetă, vă va oferi orice cantitate de apă de care aveți nevoie. Desigur, apa va fi la temperatura normală a apei de la robinet, așa că dacă doriți o experiență de băut mai răcoritoare, va trebui să adăugați gheață sau să răciți apa înainte de a o bea. În timp ce aceste filtre tind să fie destul de la îndemână în general, ele sunt, de asemenea, destul de voluminoase și pot crea un pic de neplăcere la robinet. Acest lucru este valabil mai ales dacă spălați vase în chiuvetă. Dimensiunea suplimentară a filtrului poate face dificilă poziționarea robinetului acolo unde aveți nevoie și pare să vă împiedice mai mult decât vă așteptați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *