alegerea unui set de farfurii
Bucatarie

Seturi de farfurii pentru o bucatarie moderna

Când cauți mobilier esențial pentru casă, găsirea celor mai bune seturi de veselă se află undeva între o canapea și un spiralizator. Sigur, felurile de mâncare sunt importante, nu poți mânca in orice castron, dar nu sunt la fel de esențiale pentru viața de zi cu zi precum salteaua ta. Poate de aceea seturile de vesela tind să nu provoace genul de cercetare profundă pe internet, așa cum facem pentru paturi și aspiratoarele.

Sigur, orice vas vechi poate fi un recipient funcțional pentru a ține o friptură de pui / pâine prăjită cu avocado / fulgi congelați, dar cele mai bune seturi de veselă fac mult mai mult. Ca o eșarfă cu noduri, o pereche de pantaloni aventuroasă sau o canapea din piele frumos purtată, cele mai bune seturi de veselă au puterea de a transmite gustul tău oricui este suficient de norocos să le vadă. Ne aflăm în epoca de aur a măiestriei, unde totul, de la haine și mâncare până la decorarea casei, se potrivește mai bine dispoziției (pentru a folosi un termen tehnic). Și triangularea stilului personal, bugetului și nevoii de funcționalitate de bază/durabilitate în mijlocul vârtejului de dispoziții poate face cumpărăturile pentru vesela să fie foarte complicate. O soluție mai la îndemână ar fi alegerea unui set farfurii Luminarc.

Alegerea unui set de farfurii

Pentru a vă ajuta să găsiți ceva frumos și funcțional, am consultat mai întâi Alex Beggs, redactor-șef al revistei Bon Appetit. Beggs spune că este important să luați în considerare avantajele și dezavantajele materialului pe care îl obțineți înainte de orice. De exemplu, seturile de plăci ceramice sunt grozave pentru majoritatea oamenilor, deoarece materialul este abundent, se poate spăla în mașina de spălat vase și arată mai elegant decât costă de obicei, dar poate face să mănânci cu ele o afacere zgomotoasă. El a mai spus că trebuie să ai grijă ca farfuriile tale să se stivuească ușor, excluzând astfel majoritatea plăcilor pătrate sau ondulate.

Cu îndrumarea lui Beggs, ne-am adâncit în lumea largă a jocurilor de societate pe care le puteți cumpăra online, uitându-ne la produse de la startup-uri direct către consumatori, rechizite pentru restaurante mici și mărci gigantice de decor pentru casă. Avem firme privilegiate cu oferte curate și minimaliste din punct de vedere estetic, dar și firme cu o gamă variată de veselă. Evident, acestea trebuiau să includă farfurii mari și boluri cu cereale, dar în mod ideal ar fi să apelați la aceeași companie pentru farfurii, căni mai mici și genul de boluri scurte, largi și discrete care au devenit omniprezente pe piață. Paste Instagram. Și odată ce am avut câteva idei, am apelat la ajutorul unei echipe de designeri desăvârșiți care includea Emilio Halperin (un designer de produs la West Elm), Jessica Helgerson (de la Jessica Helgerson Interior Design), Alexandra Kalita (de la Common Bond Design) și Garrett. . Warnick (un fost designer la Lindsey Adelman Studio).

Concluzia este aceasta, o listă cu cele mai bune seturi de vesela pe care le-am întâlnit. Rezultatele acoperă o varietate de materiale și intervale de preț, dar suntem siguri că unul dintre ele va face ca cina prăjită grăbită să se simtă ca o masă la unul dintre cele mai bune restaurante din lume.

Sursa: https://www.gq.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *